FødevareWatch

Kødfri dansker indgår samarbejde med Real Madrid

Den danske iværksætter Morten Toft Bech, som står bag Meatless Farm, der fremstiller plantebaserede alternativer til kød, har indgået et samarbejde med fodboldklubben Real Madrid.

Tidligere Real Madrid-spiller Roberto Carlos med en burger baseret på Meatless Farms plantebaserede alternativ. Det er ikke klart, hvad hans rolle er i samarbejdet. | Foto: PR / Meatless Farm

I front for den plantebaserede producent Meatless Farm, der har base i London, har medstifter Morten Toft Bech landet en aftale af de mere opsigtsvækkende.

Af en pressemeddelelse fremgår det, at Meatless Farm skal arbejde samme med ernæringseksperter i fodboldklubben Real Madrid i et forsøg på at vise, "hvordan plantebaseret mad kan virke indenfor en performance-baseret diæt."

Foto: PR/The Meatless Farm
Foto: PR/The Meatless Farm

"Real Madrid er den perfekte partner for os i den her mission – fodbold er den største sport i verden, og de er en af de største klubber. Forholdet mellem en fodboldklub og dens fan er ulig noget andet – det er et tæt og livslangt forhold, og Real-fans rundt omkring i verden er blandt de mest dedikerede, så klubbens indflydelse og rækkevidde er usammenlignelig," siger Morten Toft Bech, der selv bor på Mallorca.

"Som et globalt brand har vi et ansvar for at engagere samfundet og lave reelle forandringer, som hjælper til med at skabe en mere bæredygtig verden og forbedre personlig sundhed og performance," udtaler Emilio Butragueno, såkaldt Institutional Relations Direktør ved Real Madrid C.F.

Meatless Farm lancerede sine første produkter på det britiske marked i 2018, og siden er virksomhedens produkter blevet tilgængelige i 24 forskellige lande, heriblandt også Danmark.

Plantefarsselskab oplever international fremgang i salget

Meatless Farm sætter foden ned i Danmark

Meatless Farm på ny stor pengejagt til næste år

Mere fra FødevareWatch

Maltdirektør efter værste år i årtier: "Det er meget ubehageligt"

Udfordringerne har aldrig været større i Sophus Fuglsang Export-Maltfabriks over hundredårige lange virke, som i det seneste år. Det nye regnskab viser største dyk på bundlinjen i topchefens hukommelse. Virksomheden er dog godt polstret, forsikrer han, men han frygter den usikkerhed, som energikrisen lige nu medfører.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier