FødevareWatch

Meatless Farm på ny stor pengejagt til næste år

Det plantebaserede britiske selskab Meatless Farm med danske Morten Toft Bech i spidsen jagter 430 mio. kr. i ny finansieringsrunde.

Morten Toft Bech er stifter og direktør i Meatless Farm, der nu vil skrue endnu mere op for den plantebaserde satsning. | Foto: PR/The Meatless Farm

For kun to måneder siden lukkede det unge britiske selskab Meatless Farm seneste finansieringsrunde på knap 200 mio. kr. til udvikling af plantebaserede fødevarer. Nu jagter selskabet yderligere 430 mio. kr., skriver Børsen.

Danske Morten Toft Bech står i spidsen for det ambitiøse selskab, der gerne vil prøver kræfter med store internationale aktører som Beyond Meat og Impossible Foods. Og nu skal der større finansielle muskler til at udvikle og føre plantebaserede kødprodukter på 25 markeder, herunder også nu Danmark.

“Med den burn rate, vi har nu, får vi brug for mere kapital i marts, så vi skal rejse 70 mio. dollar (430 mio. kr.) i første kvartal. Det bliver ikke noget problem. Interessen er stor, både fra private og institutionelle investorer,” siger Morten Toft Bech til Børsen.

The Meatless Farm har i dag kontorer i Leeds, Amsterdam, New York og Singapore - og omsatte i 2019 for omkring 300 mio. kr.

Kødfri dansker rejser trecifret millionbeløb 

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier