FødevareWatch

Irske Kerry Group leverer bedre end ventet

Den irske ingrediensproducent Kerry Group, der blev rygtet som en blandt de sidste interesserede i Chr. Hansens Natural Colors-division, kom overraskende godt gennem 2020.

Den irske ingrediensproducent Kerry Group, der blev rygtet som en blandt de sidste interesserede i Chr. Hansens Natural Colors-division, har tirsdag aflagt regnskab for 2020, hvor driftsindtjeningen er betydeligt bedre end ventet.

Investorerne belønner regnskabet med en stigning på 3,6 pct. til 109,90 euro på børsen i Dublin.

Kerry Groups salg er i 2020 faldet med 4 pct. til 6,95 mia. euro, hvilket er en spids over analytikernes forventning på 6,93 mia. euro.

Driftsindtjeningen faldt med 12 pct. til 697,2 mio. euro, hvilket er betydeligt højere end analytikerkonsensus på 627,6 mio. euro.

Finanshuset Jefferies ser det som betryggende, at Kerry Group i fjerde kvartal er vendt tilbage til volumenvækst med en stærk udvikling i forbrugerfødevarer.

Det irske selskab har også meddelt, at det er i gang med en gennemgang af sin mejeri-relaterede division i Irland og Storbritannien. Denne division har aktiviteter inden for både Taste & Nutrition og forbrugerfødevareforretningen.

Kerry Group ser stærke vækstudsigter i detailkanelen for Taste & Nutrition, og der ser også fortsat genopretning inden for fødevareservice understøttet af en meget stærk pipeline og kundeengagement.

Good Food Group-chef på vej ind i Chr Hansen-bestyrelse Cheerios-producent fastholder forventninger trods udbrud af coronavirus Dupont og IFF skaber ingrediens- og enzymgigant 

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier