FødevareWatch

Cheerios-producent fastholder forventninger trods udbrud af coronavirus

General Mills, der står bag morgenmadsproduktet Cheerios og isen Häagen-Dazs, er mærket af situationen i Kina, men ikke mere end at forventningerne til det afsluttende regnskabskvartal fastholdes.

Foto: PR / General Mills

Dagligvareproducenten General Mills, der er på kundelisten hos danske Chr. Hansen, holder tirsdag fast i sine forventninger trods det kinesiske udbrud af coronavirus.

Selskabet, der blandt andet står bag morgenmadsproduktet Cheerios og isen Häagen-Dazs, venter fortsat en organisk salgsvækst på 1-2 pct. i regnskabsåret 2019/20, der løber til udgangen af marts.

Flere end 70.000 mennesker er smittet, siden af coronavirusset brød ud i december i Hubei-provinsen, mens over 1800 er døde.

På grund af virusudbruddet har General Mills midlertidigt måtte lukke omtrent halvdelen af sine Häagen-Dazs-butikker i Storkina, mens de resterende har været åbnet under restriktioner.

"Storkina-regionen står for omkring 4 pct. af General Mills samlede nettosalg, hvoraf omkring 40 pct. kommer fra Häagen-Dazs-butikker og andre fødevarebutikker. På grund af situationens udvikling kan vi ikke kvalificere den finansielle effekt af udbruddet på vores 2020-resulter lige nu," oplyser selskabet i en meddelelse.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier