FødevareWatch

Cheerios-producent skuffer med salget

General Mills-aktien falder efter et fjerde kvartal med skuffende salg.

Foto: PR / General Mills

Nye meldinger om handelskrigen mellem USA og Kina er med til at sikre en positiv stemning på det amerikanske aktiemarked onsdag, hvor bl.a. regnskab fra fødevarekoncernen General Mills løber med opmærksomheden.

Den amerikanske fødevarekoncernen General Mills har forud for den amerikanske handelsstart offentliggjort sit regnskab for fjerde kvartal, hvor salget ligger under analytikernes forventninger.

Selskabet, der er på kundelisten hos Chr. Hansen og blandt andet laver morgenmadsproduktet Cheerios, Häagen-Dass-is og Bugles-chips, omsatte for 4,16 mia. dollar i kvartalet, og den ordinære driftsindtjening endte på 721,8 mio. dollar.

Til sammenligning havde analytikerne ifølge Bloomberg News ventet en omsætning på 4,24 mia. dollar og en driftsindtjening på 702,30 mio. dollar.

Selv om indtjeningen overgik forventningerne, har regnskabet vist sig at være en skuffelse for investorerne, der sender aktien 5,5 pct. ned.

De tre ledende indeks, S&P 500, Dow Jones og Nasdaq, starter dagen med stigninger på mellem 0,2 pct. og 0,7 pct.

Dermed er stemningen vendt, efter at det brede S&P 500-indeks tirsdag faldt med 1,0 pct. Dow Jones-indekset mistede samtidig 0,7 pct., og teknologitunge Nasdaq droppede 1,5 pct.

Ifølge nyhedsbureauet Reuters har nye meldinger om handelskonflikten mellem Kina og USA været med til at skabe håb om en løsning, og det sikrer en god stemning på de finansielle markeder.

Den amerikanske finansminister, Steven Mnuchin, har i et interview med CNBC fortalt, at de to lande er tæt på at indgå en handelsaftale.

"Vi er nået omkring 90 pct. af vejen, og jeg tror, at der er en vej til at fuldføre den," lyder det i interviewet ifølge Reuters.

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier