FødevareWatch

Arla-topchef: Foodservicemarkedet vil være forandret efter genåbning

Aktørerne inden for restaurations- og foodservicesektoren vil være placeret i et forandret marked, når verden på et tidspunkt vender tilbage til noget, der minder om normalen. Det mener Arla-topchef Peder Tuborgh.

Arla-topchef Peder Tuborgh. | Foto: Joachim Ladefoged/Ritzau Scanpix

I haserne på et 2020-regnskab, hvor Arla noterede en voldsom tilbagegang i salget til foodservice-sektoren på 350 mio. euro, eller massive 2,6 mia. kr., har mejerikæmpen ikke de store planer om internt at ændre fokus på sektoren.

I stedet forbereder Arla-topchef Peder Tuborgh sig på, at kunderne kan være nogle andre end dem, som i det seneste år har bokset med nedlukninger i første geled verden over.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier