FødevareWatch

Walmart tager robotter i brug i boomende leveringsmarked

I opgør med især Amazon tager den amerikanske dagligvarekæmpe nu mere automatiserede varehuse i brug, der skal skære tid og omkostninger.

Foto: Strf/AP/Ritzau Scanpix

I et forsøg på at spare tid og penge går den amerikanske dagligvarekæmpe Walmart nye veje. Koncernen planlægger at bygge små lokale lagre betjent af robotter til at servicere onlinemarkedet. Det skriver Financial Times.

Walmart vil flytte logistikken tættere på kunderne og vil derfor opføre varelagre i eller tæt på egne butikker for at kunne levere onlineordrer endnu hurtigere end i dag. Robotter skal håndtere varer i kasser og frostvarer, mens ansatte skal pakke mere komplekse varer som frisk frugt eller større varer til onlinekunderne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Tre restauranter lukker grundet smitte i populær ferieby

Tre restauranter i Skagen har valgt at lukke, fordi deres personale er ramt af smitte med coronavirus efter en af årets travleste turistuger i byen. Der kan endnu ikke aflæses en generel smittestigning i SSI's tal, men en ekspert opfordrer til at holde øje med smittesituationen.

Freshland lander sit første overskud i coronaår

Frugtkasse-selskabet Freshland har sidste år 13-doblet sin omsætning. Det er især coronapandemien, der har haft en positiv effekt, ligesom flere forbrugeres bevidsthed har ændret sig, lyder det fra selskabets adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier