Den vestjyske tarteletproducent fra Hjerm ved Holstebro, der ugentligt fremstiller omkring halvanden millioner butterdejsforme, laver i dag meget andet end tarteletter, og nu skal der gøres mere plads til produktionen af tærtedej, pølsehorn og pizzadej, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.
"Produktionen blev flyttet til Hjerm i 1994, og dengang fik vi et bageri på 650 kvadratmeter. Nu kommer vi op på at have produktion og lager på 7000 kvadratmeter," siger direktør Stefan Harregaard.
Ifølge direktøren har forbruget af tarteletter rykket sig fra engrossalg til private under corona. Og bl.a. det store salg af tarteletfyld fra Diagonalkroen i Give, som har fyldt omkring 600.000 tarteletforme, har sikret en del af indkomsten i året, der er gået.
Tartelet-kending serverer rekorder efter investeringsår Danmarks største tarteletproducent lander laveste resultat i 10 år efter stor investering Kæmpeinvestering fik ikke Humlums tarteletter til at smuldre i 2017