Tartelet-producent udvider igen

Tarteletproducenten Humlum byggede ny produktionshal i 2017, og nu skal der lægges yderligere 2200 kvadratmeter til.
Foto: Marcus Gonzales Andreassen/Ritzau Scanpix
Foto: Marcus Gonzales Andreassen/Ritzau Scanpix

Den vestjyske tarteletproducent fra Hjerm ved Holstebro, der ugentligt fremstiller omkring halvanden millioner butterdejsforme, laver i dag meget andet end tarteletter, og nu skal der gøres mere plads til produktionen af tærtedej, pølsehorn og pizzadej, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

"Produktionen blev flyttet til Hjerm i 1994, og dengang fik vi et bageri på 650 kvadratmeter. Nu kommer vi op på at have produktion og lager på 7000 kvadratmeter," siger direktør Stefan Harregaard.

Ifølge direktøren har forbruget af tarteletter rykket sig fra engrossalg til private under corona. Og bl.a. det store salg af tarteletfyld fra Diagonalkroen i Give, som har fyldt omkring 600.000 tarteletforme, har sikret en del af indkomsten i året, der er gået.

Tartelet-kending serverer rekorder efter investeringsår Danmarks største tarteletproducent lander laveste resultat i 10 år efter stor investering Kæmpeinvestering fik ikke Humlums tarteletter til at smuldre i 2017 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

For abonnenter