FødevareWatch

Tartelet-producent udvider igen

Tarteletproducenten Humlum byggede ny produktionshal i 2017, og nu skal der lægges yderligere 2200 kvadratmeter til.

Foto: Marcus Gonzales Andreassen/Ritzau Scanpix

Den vestjyske tarteletproducent fra Hjerm ved Holstebro, der ugentligt fremstiller omkring halvanden millioner butterdejsforme, laver i dag meget andet end tarteletter, og nu skal der gøres mere plads til produktionen af tærtedej, pølsehorn og pizzadej, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

"Produktionen blev flyttet til Hjerm i 1994, og dengang fik vi et bageri på 650 kvadratmeter. Nu kommer vi op på at have produktion og lager på 7000 kvadratmeter," siger direktør Stefan Harregaard.

Ifølge direktøren har forbruget af tarteletter rykket sig fra engrossalg til private under corona. Og bl.a. det store salg af tarteletfyld fra Diagonalkroen i Give, som har fyldt omkring 600.000 tarteletforme, har sikret en del af indkomsten i året, der er gået.

Tartelet-kending serverer rekorder efter investeringsår Danmarks største tarteletproducent lander laveste resultat i 10 år efter stor investering Kæmpeinvestering fik ikke Humlums tarteletter til at smuldre i 2017 

Mere fra FødevareWatch

Tidligere Meyers-folk klar med ny frokostsatsning

Efter ti år stoppede Carl Johan Paulsen sidste år som chef for Meyers Køkken. Nu vil han og en tidligere kollega ind på det københavnske frokostmarked med ambitiøst afsæt og en plan for de kommende tre år.

Hancock-bryggeriet klarer sig på lokal opbakning

Mindre grænsehandel har hjulpet på omsætningen i Skive-bryggeriets seneste regnskab, der er presset af det manglende salg af fadøl til restaurationer og fester. Smalhals på omkostningsfronten har sikret overskud.

Nordjysk fiskeeksportør fanget i brexit-regler

Frederikshavn-selskabet Chrisfish har fået svært ved at eksportere skaldyr til Storbritannien. Højere toldmur og forsinkelse ved grænsen skaber frustrationer og vil ramme eksporten hårdt.

Parter skyder med skarpt i mejeriopgør: Hvad er mælk?

Plantedrik eller komælk. Tonen skærpes fra mejerisektoren og modstanderne hos plantedrikproducenter som Naturli Foods i forbindelse med EU-forslag, der skal præcisere mejeribetegnelsen. Mejeriforeningen kalder modstanden "hysterisk".

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier