FødevareWatch

Danmarks største tarteletproducent lander laveste resultat i 10 år efter stor investering

Butterdejsproducenten Humlum vil mere end at lave tarteletter. Selskabet investerede i 2017 omkring 50 mio. kr. i en ny produktion af køledej, og det påvirker også selskabets regnskab for 2018.

Foto: Marcus Gonzales Andreassen/Ritzau Scanpix

Humlum A/S kan producere 13.000 tarteletter i timen.

Den vestjyske tarteletproducent fra Hjerm, der årligt laver mere end 50 millioner butterdejsforme til danskernes og skandinavernes middagsborde, er ved siden af produktionen af "mormors livret" gået i gang med at udvide repertoiret, og det smitter af på selskabets nøgletal.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier