Som en af efterhånden rigtig mange virksomheder har Eksotiske Delikatesser fra Greve også sigte på markedet for nemme og hurtige måltider.
Virksomheden blev etableret i 2003, og har ifølge Food & Drink taget en nybygning på 5100 kvadratmeter i brug, og ved samme lejlighed skiftet navn til Delicate.
"Vi er af den overbevisning, at den gode smag kun kan sikres ved at bruge friske og kvalitetsfulde råvarer - og for fremtiden vil vi også satse mere og mere på økologiske råvarer. Hos Delicate kræser vi for maden under tilberedningen, og vi forsøger kontinuerligt at udvikle nye produkttyper og smagskombinationer," udtaler Ahmet Türkoglu, direktør hos Delicate, ifølge mediet.
Ifølge Delicates hjemmeside leverer man til stort set alle de store detailkoncerner, ligesom der også er flere foodservice-aktører på referencelisten.
I det seneste regnskab for 2019/20 lander Delicate et resultat på minus 1,2 mio. kr. Underskuddet var det første siden 2005/06. Af regnskabet fremgår det, at investeringer i materielle anlægsaktiver udgør knap 30 mio. kr.
Virksomheden opgiver ikke sin omsætning, men ifølge regnskabsdatabasen udgjorde bruttofortjenesten i 2019/20 17,1 mio. kr.
Jysk salatkæmpe indleder nyt samarbejde på Fyn Hanegal-ejere starter sous vide-produktion i Sønderjylland Sjællandsk kødspecialist får jyske ejere