FødevareWatch

Delikatesse-virksomhed skifter navn og rykker ind i nye lokaler

Greve-virksomheden Eksotiske Delikatesser har skiftet navn i forbindelse med, at en 5100 kvadratmeter ny bygning er taget i brug.

Foto: Casper Dalhoff/MAG

Som en af efterhånden rigtig mange virksomheder har Eksotiske Delikatesser fra Greve også sigte på markedet for nemme og hurtige måltider.

Virksomheden blev etableret i 2003, og har ifølge Food & Drink taget en nybygning på 5100 kvadratmeter i brug, og ved samme lejlighed skiftet navn til Delicate.

"Vi er af den overbevisning, at den gode smag kun kan sikres ved at bruge friske og kvalitetsfulde råvarer - og for fremtiden vil vi også satse mere og mere på økologiske råvarer. Hos Delicate kræser vi for maden under tilberedningen, og vi forsøger kontinuerligt at udvikle nye produkttyper og smagskombinationer," udtaler Ahmet Türkoglu, direktør hos Delicate, ifølge mediet.

Ifølge Delicates hjemmeside leverer man til stort set alle de store detailkoncerner, ligesom der også er flere foodservice-aktører på referencelisten.

I det seneste regnskab for 2019/20 lander Delicate et resultat på minus 1,2 mio. kr. Underskuddet var det første siden 2005/06. Af regnskabet fremgår det, at investeringer i materielle anlægsaktiver udgør knap 30 mio. kr.

Virksomheden opgiver ikke sin omsætning, men ifølge regnskabsdatabasen udgjorde bruttofortjenesten i 2019/20 17,1 mio. kr.

Jysk salatkæmpe indleder nyt samarbejde på Fyn Hanegal-ejere starter sous vide-produktion i Sønderjylland Sjællandsk kødspecialist får jyske ejere 

Mere fra FødevareWatch

Yderligere et familiemedlem trækkes ind i kvotesag

Familietrådene i den verserende kvotesag griber om sig onsdag, hvor det står klart, at ikke kun Henning Kjeldsens hustru har været involveret i sagen. Også et familiemedlem, som er afgået ved døden, har ifølge anklagemyndigheden været med til at omgå kvotereglerne, som giver svindelspørgsmålet nye tidsperspektiver.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier