FødevareWatch

Hanegal-ejere starter sous vide-produktion i Sønderjylland

Onlineslagteren Grisogko vil ind på conveniencemarkedet, og den nye ejer af Leco Convenience Food drømmer om 100 vakuumpakkede produkter i sortimentet.

I fremtiden vil det ikke kun være sous vide-klassikere, der er på menuen hos onlineslagteren Grisogko. | Foto: Jan Dagø/Ritzau Scanpix

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Hvem er Henning Kjeldsen?

PROFIL: Han er en mand med mange ansigter. I offentligheden er han døbt "kvotekongen", i retssystemet er han tiltalt, men der er også en anden fortælling om storfiskeren Henning Kjeldsen. På havnen i Skagen er han helten og manden, som hjælper de unge fiskere ind på et hårdt marked.

Danæg overtager finsk partner

Danæg-koncernen, der i forvejen ejede omkring en fjerdedel af et finsk pakkeri og produktselskab, har købt resten af selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier