FødevareWatch

Horesta foreslår vaccinepas til restauranter

Restauranter skal have lov til at køre helt som normalt, hvis gæsterne kan fremvise et kommende vaccinepas, mener Horesta.

Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix

Flere medicinalselskaber er klar med deres bud på en coronavaccine, og det får hotel- og restaurationsorganisationen Horesta til at foreslå, at et kommende vaccinepas skal kunne give restauranter mulighed for at have åbent helt som før corona ramte.

Det skriver Børsen.

"Vores opfordring er, at en restaurant kan have en helt normal forretning uden restriktioner, hvis alle gæster kan fremvise et vaccinepas. Det gælder også for koncerter, konferencer og et hvilket som helst andet arrangement. Altså at vi kan bruge et vaccinepas til at lave coronafrie arrangementer," siger Kirsten Munch Andersen, politisk direktør i Horesta.

Som restriktionerne er i dag, skal restauranter og barer lukke kl. 22.00. Derudover er der begrænsninger for, hvor mange mennesker der må være i restaurationerne alt efter, hvor stort serveringslokalet er.

Mere fra FødevareWatch

Kioskgrossist får ny direktør

Efter 12 år som direktør i kioskgrossisten Sügro er Jette Andersen skiftet til Dagrofa Logistik & Salg. Ny direktør er på plads til efteråret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier