FødevareWatch

Horesta foreslår vaccinepas til restauranter

Restauranter skal have lov til at køre helt som normalt, hvis gæsterne kan fremvise et kommende vaccinepas, mener Horesta.

Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix

Flere medicinalselskaber er klar med deres bud på en coronavaccine, og det får hotel- og restaurationsorganisationen Horesta til at foreslå, at et kommende vaccinepas skal kunne give restauranter mulighed for at have åbent helt som før corona ramte.

Det skriver Børsen.

"Vores opfordring er, at en restaurant kan have en helt normal forretning uden restriktioner, hvis alle gæster kan fremvise et vaccinepas. Det gælder også for koncerter, konferencer og et hvilket som helst andet arrangement. Altså at vi kan bruge et vaccinepas til at lave coronafrie arrangementer," siger Kirsten Munch Andersen, politisk direktør i Horesta.

Som restriktionerne er i dag, skal restauranter og barer lukke kl. 22.00. Derudover er der begrænsninger for, hvor mange mennesker der må være i restaurationerne alt efter, hvor stort serveringslokalet er.

Mere fra FødevareWatch

Gorillas fyrer 300 ansatte – fremtid i Danmark er uvis

Hård konkurrence på ”last mile delivery”-markedet får tyske Gorillas til at skære til og sadle om. Fremover vil fokus være på Tyskland, Frankrig, Holland, Storbritannien og USA, mens fremtiden for den danske forretning hænger i en tynd tråd.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier