FødevareWatch

Restauratør har opfundet 14 nye produkter under corona

Under en konference for restaurationsbranchen blev der torsdag delt ud af erfaringer og de tunge beslutninger under corona, mens alle venter på, at der kommer et nyt væksttog.

Statsminister Mette Frederiksen (S) åbnede under stor opmærksomhed Horestas branchekonference om fremtidens muligheder. | Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Lærepengene har været dyre under coronatiden, lyder meldingen til Horestas konference for restaurationsbranchen, The Next Normal, der bliver afholdt torsdag eftermiddag.

På scenen sidder blandt andre stifteren af virksomheden Grød, Lasse Skjønning Andersen og Adam Aamann, der er direktør for Aamanns Restauranter.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier