FødevareWatch

Restauratør har opfundet 14 nye produkter under corona

Under en konference for restaurationsbranchen blev der torsdag delt ud af erfaringer og de tunge beslutninger under corona, mens alle venter på, at der kommer et nyt væksttog.

Statsminister Mette Frederiksen (S) åbnede under stor opmærksomhed Horestas branchekonference om fremtidens muligheder. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Lærepengene har været dyre under coronatiden, lyder meldingen til Horestas konference for restaurationsbranchen, The Next Normal, der bliver afholdt torsdag eftermiddag.

På scenen sidder blandt andre stifteren af virksomheden Grød, Lasse Skjønning Andersen og Adam Aamann, der er direktør for Aamanns Restauranter.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier