FødevareWatch

Michelin-kok: Restaurantscene i København bliver ikke den samme efter corona

Der kommer til at ske forandringer på den københavnske restaurantscene på den anden side af coronaen, lyder det fra Kadeaus chefkok og medejer, Nicolai Nørregaard, der tror, at kæderne vil vokse.

"Jeg er helt sikker på, at de store grupper som Madklubben og Cofoco sidder på lur nu og venter som gribbe," lyder det blandt andet fra Kadeaus Michelin-kok Nicolai Nørregaard. Foto: Martin Lehmann

Den københavnske restaurantscene kommer ifølge Michelin-kok Nicolai Nørregaard ikke til at ligne sig selv, når coronakrisen er overstået, skriver Berlingske.

I stedet mener Kadeaus chefkok og medejer, at vi kigger ind i en mere ensporet verden, hvor kæderne tager flere restauranter på sig, mens der bliver færre uafhængige restauranter.

"Jeg er helt sikker på, at de store grupper som Madklubben og Cofoco sidder på lur nu og venter som gribbe, og jeg tror desværre, at de kommer til at vokse rigtig meget," siger Nicolai Nørregaard til avisen.

Han tror dog stadig, at "eliten, de vigtigste restauranter for København som foodie-desination, vil blive stående".

Efter en konkursbegæring i forbindelse med den første bølge af coronakrisen er Kadeau, der står bag to Michelin-restauranter på Bornholm og i København, genopstået med hjælp fra sportsstjerner som Mikkel Hansen og Thomas Kahlenberg samt flere kendte erhvervsfolk.

Bornholmsk Michelin-restaurant forlænger åbningsperiode

Michelin-restaurant på Bornholm ramt af brand

Kendte investorer redder to konkursramte Michelin-restauranter

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier