FødevareWatch

Betjente: Mette Frederiksens besøg på Amalienborg udsat

Statsminister Mette Frederiksens besøg på Amalienborg i forbindelse med ministerrokade er udsat en time eller to, siger betjente til de fremmødte journalister.

Foto: Peter Hove Olesen

Statsminister Mette Frederiksens besøg på Amalienborg i forbindelse med ministerrokade er udsat en time eller to. Det siger betjente til de fremmødte journalister på slotspladsen.

Det er ikke oplyst, hvorfor statsministerens besøg på Amalienborg er blevet udsat.

Mette Frederiksen skulle klokken 11.00 have præsenteret ændringer i regeringen for dronningen på Amalienborg. Det sker, efter at Mogens Jensen onsdag trådte tilbage som fødevareminister.

Klokken 10.15 var der ved Statsministeriet melding om, at statsministeren havde forladt Statsministeriet ad en bagudgang. Det er usædvanligt tidligt, i forhold til at køreturen til Amalienborg normalt ikke tager mere end 10 minutter.

Ny fødevareminister kan få svært ved at nå benarbejdet med brexit

Tre bud på en ny fødevareminister 

Statsmininsteren går torsdag til dronningen efter ministerexit 

Mere fra FødevareWatch

Finsk drikkevarekæmpes nordiske øleventyr skal begynde i Assens

INDBLIK: Med en købsaftale på Bryggeriet Vestfyen er den finske ølkæmpe Olvi på vej ind til Danmark. Det sker med en ambition om at gøre det traditionsrige, men underskudsramte, bryggeri til en "voksende spiller" – og samtidig få sat en fod i Skandinavien.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier