FødevareWatch

17 millioner mink er ved at tippe Mogens' ministerbåd

PROFIL: Efter halvandet års ministertid hænger Mogens Jensens job som fødevareerhvervets frontmand i en tynd politisk tråd. Medier og redegørelse vender vrangen ud på den seneste tids minkhåndtering, og det er efterhånden længe siden, at Mogens Jensen "bare" var kultur- og medieordfører.

Mogens Jensen (th.) har brugt en stor del af tiden i det seneste halve år på - sammen med resten af regeringen - at manøvrere Danmark gennem coronakrisen. Håndteringen af en sag om nedslagtningen af 17 millioner mink kan i næste uge koste ham ministerposten. | Foto: Ólafur Steinar Rye Gestsson/Ritzau Scanpix

Halvandet år efter at Mogens Jensen trådte ind ad døren som den festlige og mangfoldige minister, der skulle lede ministerierne for fødevarer, fiskeri, ligestilling og nordisk samarbejde, ønsker han sig nok lidt tilbage til tiden som kultur- og medieordfører i Socialdemokratiet.

Eller måske er det mere tiden som handels- og udviklingsminister, han drømmer sig tilbage til, imens han i disse uger forsøger at styre ministerrobåden gennem den orkan, der har danske minksektor som sit helt stille centrum.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier