Danish Crown-topchef: Debat om bæredygtighed må ikke strande på kødfrie dage

Reduceres debatten om bæredygtige fødevarer til en debat, der handler om at være for eller imod kød, bliver det en debat på falske præmisser, mener Jais Valeur.
Danish Crown-topchef Jais Valeur vil gerne have bæredygtighedsdebatten til at handle om mindre men bedre kød i stedet for at handle om, hvorvidt man er for eller imod kødfrie dage. | Foto: Joachim Ladefoged/ERH
Danish Crown-topchef Jais Valeur vil gerne have bæredygtighedsdebatten til at handle om mindre men bedre kød i stedet for at handle om, hvorvidt man er for eller imod kødfrie dage. | Foto: Joachim Ladefoged/ERH

Debatten om de obligatoriske kødfrie dage, som regeringen omkring 1. november lagde på bordet for siden igen at fjerne den, kan hurtigt blive billede på noget af det, der kan stå i vejen for en generel debat om, hvordan danskernes fødevareindtag bliver mere bæredygtigt.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter