FødevareWatch

Regeringens grønne ambitioner rummer muligheder for Friland

Når 60 pct. af råvarerne i statens kantiner i fremtiden skal serveres som økologiske, så kommer det muligvis til at dryppe ned på kødproducenten Friland.

Der kan komme markedsmuligheder for kødproducenten Friland i regeringens økologiske tiltag. Foto: PR Friland

Udover en plan om at indføre to ugentlige kødfri dage i de offentlige kantiner præsenterede regeringen også en plan om at øge statens indkøb af økologiske varer.

Mens Friland-direktør Claus Hein endnu kan have svært ved at se konsekvensen af de kødffrie dage, så rummer det gode muligheder, at 60 pct. af de fødevarer, der serveres i de statens kantiner, i fremtiden skal være økologisk.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier