FødevareWatch

Forskere vil give plantepølser manglende knæk

I fremtiden er det måske ikke længere kun Langelænder-pølserne, der kan kendes på knækket. DTU-forskere er gået i laboratoriet for at finde en formel, der kan give de plantebaserede pølser den manglende egenskab.

På markedet for plantebaserede pølser finder man bl.a. Likemeat. Foto: Likemeat Nordic PR

Udover indhold og struktur er den største forskel på en plantebaseret pølse og en mere traditionel kødfuld variant uden tvivl det knæk, som de skindklædte kødkendinge er ene om at kunne levere.

Men det har en gruppe forskere fra DTU Fødevareinstituttet sat sig for at ændre på.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier