Forskere vil give plantepølser manglende knæk

I fremtiden er det måske ikke længere kun Langelænder-pølserne, der kan kendes på knækket. DTU-forskere er gået i laboratoriet for at finde en formel, der kan give de plantebaserede pølser den manglende egenskab.
På markedet for plantebaserede pølser finder man bl.a. Likemeat. | Foto: Likemeat Nordic PR
På markedet for plantebaserede pølser finder man bl.a. Likemeat. | Foto: Likemeat Nordic PR

Udover indhold og struktur er den største forskel på en plantebaseret pølse og en mere traditionel kødfuld variant uden tvivl det knæk, som de skindklædte kødkendinge er ene om at kunne levere.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter