FødevareWatch

Sundhedsminister varsler skrappere tiltag

Smittetallene skal vende i de nærste dage for at vi undgår nye skrappe restriktioner herhjemme, lyder meldingen fra sundhedsminister Magnus Heunicke.

Der kan meget snart komme flere restriktioner herhjemme, melder sundhedsminister Magnus Heunicke. | Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Hvis ikke smittekurven i Danmark vender de næste to-tre dage, kommer der yderligere coronarestriktioner. Forsamlingsforbud kan blive strammet, og mere brug af mundbind kan komme på tale

Det siger sundhedsminister Magnus Heunicke (S). Han er bekymret for den aktuelle smittesituation.

"Situationen er den, at vi nu ser en stigning, der giver anledning til kraftig bekymring. Det, kombineret med udviklingen i mange europæiske lande, hvor nogle lander melder, at smitten er ude af kontrol, gør, at det er lige nu, det gælder," siger Magnus Heunicke.

"Det er de næste to-tre dage, der bliver afgørende. Jeg kommer ikke til at afvise nogen som helst skærpede restriktioner eller regler. Vi følger det tæt, og myndighederne har skruet op for beredskabet," siger Magnus Heunicke.

Pub-ejer: Pas på danskernes mentale sundhed i coronakrisen 

Mere fra FødevareWatch

System Frugt slutter af med røde tal

Året 2020 byder på underskud for salget af tørret frugt og nødder hos aarhusianske System Frugt. Selskabet blev sidste år solgt til Urtekram-ejeren Midsona.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier