FødevareWatch

Aarhus Universitet vil udvikle grønne kødalternativer

Som del af et nordisk netværk vil universitetet skubbe gang i udviklingen af kultiveret kød baseret på ingredienser fra Norden. Ambitionen er at tage konkurrencen op med internationale producenter.

Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

Med Institut for Fødevarer ved Aarhus Universitet som initiativtager er et nyt nordisk netværk for kultiveret kød blevet skubbet i søen.

Af en pressemeddelelse fra universitetet fremgår det, at netværket skal sætte gang i udviklingen af kultiveret kød med lokale, nordiske ingredienser som et bæredygtigt alternativ på markedet.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier