FødevareWatch

ISS-bestyrelsesformand genopstiller ikke

Henrik Poulsen er ikke kandidat som formand, når Lord Charles Allen of Kensington stopper.

Lord Charles Allen of Kensington genopstiller ikke til posten som formand i ISS. | Foto: PR / ISS

ISS skal have ny bestyrelsesformand, idet Lord Charles Allen of Kensington, som har været bestyrelsesformand hos facility management-koncernen siden 2013, har meddelt, at han ikke vil søge genvalg på den ordinære generalforsamling i april 2021.

Selskabet skriver, at timingen for formandens annoncering giver bestyrelsen mulighed for at finde en afløser og gennemføre en velordnet overdragelse.

Til formålet er der blevet oprettet en ad hoc-komité, som skal identificere den kommende formand, som så ventes at blive nomineret til valg på generalforsamlingen i april 2021. Komitéen vil blive anført af næstformand Henrik Poulsen, men han vil ikke selv være i spild til formandsposten.

"Jeg blev næstformand tidligere i år med den intention at støtte ISS gennem en periode med udfordrende omstændigheder og ændringer," siger Henrik Poulsen i meddelelsen.

Han tilføjer:

"Jeg er ikke en kandidat til formandsposten, men jeg har til intention at blive som næstformand og arbejde med den nye formand, resten af bestyrelsen og Jacob Aarup-Andersen og hans team for at bringe ISS på et stærkt udviklingsspor."

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier