FødevareWatch

Cateringstartup stormer frem: Fordobler top og bund

Fokus på at levere gourmetmad til fester klinger godt på kistebunden hos iværksætterne i cateringstartuppen Gaudium. Fire år inde er bundlinjen tidoblet, og gennem corona skal tosomheden holde liv i forretningen.

Foto: PR / Gaudium

Et mantra om ikke at tage munden for fuld ved at være noget for alle – men i stedet fylde den med retter som langtidsstegt okse, kold nordisk bernaisecreme og dampet perlebyg – har leveret resultater hos cateringstartuppen Gaudium.

På fire år har iværksættervirksomheden tidoblet bundlinjen fra omkring 400.000 kr. i 2016 ca. 4 mio. i 2019.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Pernod Ricard køber online whiskykæmpe

The Whisky Exchange er onlineforhandler af knap 4000 forskellige skotske whisky-mærker i over 30 lande. Handlen skal give den franske koncern mere viden om markedet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier