Som del af en ny strategi skal takeaway, mad ud af huset og brunch være med til at løfte Restaurant Flammen fri af den opfattelse, at det er alene er en restaurantkæde.
Det fortalte direktør Piet Klein til FødevareWatch tilbage i februar, men siden har coronapandemien sat fart under beslutningerne om at gå nye veje.
Til Jydskevestkysten siger samme direktør, at man i løbet af de seneste måneder har rullet sine brunch- og frokostbuffet-koncepter ud i indtil videre fem restauranter.
"Det er noget, vi har fremrykket på grund af den her krise. Vi er en virksomhed, som kæmper os ud af det, når vi er udfordret. Så derfor har vi sat takeaway i søen i alle butikker, og nu kommer så brunch og frokosbuffeten," siger Piet Klein til avisen.
Kæden består af i alt 15 Flammen-restauranter i hele landet.
Restaurantkæde vil trodse markedet og åbne nye steder Flammen satser på selskaber og events med ny strategi Flammen-chef: "Det rammer os som en hammer i hovedet"