FødevareWatch

Unilevers danske kantinesatsninger genstartes efter nedlukninger

Unilever Food Solution havde indtil flere lanceringer kørt i stilling, da coronapandien ramte, og kantinekokkenes arbejde gik i stå. Et halvt år senere ser direktør Peter Dahl, hvordan hele markedet har forandret sig, og hvordan det påvirker kunderne.

De portionsanrettede tallerkner vinder frem, når buffetterne i kantinerne lukkes ned, som de er blevet det under corona. Foto: Stine Rasmussen/JPA

Log ind for at læse artikler

Velkommen til FødevareWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv FødevareWatch i 14 dage.

Få et prøveabonnement her.

Ønsker du et prøveabonnement med flere adgange til dig og din arbejdsplads?

Læs mere om mulighederne og find kontaktoplysninger på vores salgsafdeling her.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier