FødevareWatch

Stor dansk hotelvirksomhed i ny fyringsrunde

Hotelvirksomheden BC Group, der står bag nogle af Danmarks mest kendte hoteller, fyrer 75 medarbejdere som følge af coronavirussen. I marts fyrede BC Group mere end 300 medarbejdere. Holdingselskabet bag BC Group udtrykker bekymring for virksomhedens fremtidige drift.

Foto: Anthon Unger

BC Hospitality Group, der er en af landets største hotel- og konferencevirksomheder, ser sig på ny nødsaget til at finde fyresedlerne frem.

Tilbage i marts fyrede BC Group 350 medarbejdere som følge af coronavirussen, og nu vil hotelvirksomheden fyre yderligere 75 medarbejdere, oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Daloon-direktør stopper

Peder Andersen skal ikke længere stå i spidsen for den kapitalfondsejede forårsrulleproducent fra Nyborg. Efter fem og et halvt år på posten har han selv været med til at finde sin afløser.

Grød drager på vækstjagt med nyt forretningsben

Ti år efter åbningen af den første Grød-restaurant i Sydhavnen i København vil stifter Lasse Skjønning Andersen nu fylde mere i detailhandlen: "Vi tror, at vi har brandet og produkterne, der kan sikre os, at vi bliver en stor spiller".

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier