FødevareWatch

Ansat hos Danpo smittet med covid-19

En medarbejder på fjerkræslagteriet i Aars blev smittet med covid-19 i sidste uge, hvorefter syv personer måtte sendes i karantæne. Det bekræfter selskabets produktionsdirektør over for TV2 Nord.

Foto: Joachim Adrian

Tirsdag i sidste uge fik det nordjyske fjerkræslagteri Danpo konstateret et smittetilfælde md covid-19 hos en medarbejder. Derefter måtte syv andre sendes hjem i karantæne. De er siden alle blev testet negative for virusset.

Det bekræfter Danpos produktionsdirektør, Per Allen Jensen, over for TV 2 Nord.  

Den pågældende medarbejder får lov at vende tilbage til sit arbejde, så snart han kan fremvise en negativ test. Sagen får ikke Per Allan Jensen til at stille spørgsmålstegn ved Danpos håndtering af pandemien.

"At den smittede person ikke har smittet andre viser, at vores foranstaltninger på slagteriet om afstand og afspritning virker," siger han til TV 2 Nord.

 

Danmarks største kyllingeproducent tredobler overskuddet 

Danpo-ejer modstår coronapres i første kvartal

Danpo-ejer har set salget stige med 10-15 procent 

Mere fra FødevareWatch

Seafood Danmark holder døren åben for opkøb

Norsk ejer har udstukket ambitiøs vækstkurs for hele koncernen, der samtidig skal strømlines mere, og det danske milliardselskab skal med på farten. Målsætningen er at vokse med både organisk vækst og opkøb som en del af planen, fortæller bestyrelsesformand.

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

VALG 2022: Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier