FødevareWatch

Danpo-ejer modstår coronapres i første kvartal

Manglende salg til foodservicesektoren trækker veksler i det netop afleverede regnskab fra Danpo-ejeren Scandi Standard. Omsætningen er løftet marginalt, mens bundlinjen går tilbage.

Foto: Pressefoto Scandi Standard

Med fokus på det modstandsdygtige element har den svenske kyllingekoncern Scandi Standard aflevereret regnskab for sit første kvartal af 2020.

I et kvartal, hvor den sidste del var påvirket af covid-19-situationen og nedlukninger i flere lande, har Danpo-ejeren samlet løftet omsætningen med 1 pct. til 2,479 mia. SEK, svarende til 1,730 mia. kr. Årsagen til den marginale fremgang var ifølge en regnskabsmeddelelse, at koncernen i slutningen af 2019 gennemføre prisjusteringer, som betød lavere priser som følge af lavere foderpriser.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Kædedirektør kan ikke afvise flere butikslukninger

Fire Daglibrugsen-butikker må dreje nøglen om som følge underskud. Det sidste dødsstød blev de stigende energiudgifter, og kædedirektør kan ikke afvise, at de med tiden også kan få konsekvenser for andre butikker.

EU-indgreb vil potentielt kun udløse få milliarder til energistøtte

Fredag har EU’s medlemslande blåstemplet at kunne sende beskatningen fra bæredygtig energi tilbage til bl.a. energipressede fødevarevirksomheder. Nye beregninger peger dog på, at potentialet er yderst begrænset. Denne form for ”symbolpolitik” noget af det allerværste, der kan ske for virksomhederne, advarer Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier