FødevareWatch

Restprodukt bliver til proteinchips hos planteproducent

Coronakrisen betød andet og mere end en nedtur for Hanegalstifter Ulrich Kern-Hansen, der har udviklet fitness-snacks af et biprodukt fra produktionen af planteprotein.

Organic Plant Protein, der åbnede for produktion i februar, har hjemme i Hedensted Kommune. | Foto: PR / Organic Plant Protein.

Krisetider kan føre til gode idéer. I hvert fald hvis du spørger Ulrich Kern-Hansen, der er adm. direktør ved Organic Plant Protein.

Her gav den manglende efterspørgsel under coronakrisen tiden til at udvikle et helt nyt produkt:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Højere omkostninger rammer Danish Crown på indtjeningen i halvåret

Halvårsregnskabet for kødkoncernen viser fremgang på toplinjen, mens indtjeningen falder som følge af dyrere energi, transport og emballage. Salgsfokus er rettet på omstilling væk fra Kina og mere afsætning i Europa og markeder som USA og Japan. Fokus på flere plantebaserede produkter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier