FødevareWatch

Peter Beiers salg ved produktionen er eksploderet under krisen

Kunderne valfarter til Peter Beier Chokolades gods ved Helsingør, hvor forretningen under krisen har vokset sig fem gange så stor. "Det er sådan noget, der kan ske i en coronatid," siger Peter Beier.

Peter Beier Chokolade har eksisteret siden 1996. Foto: PR/Peter Beier Chokolade

Peter Beier Chokolade får under coronakrisen over fem gange så mange besøgende som normalt på hovedkontoret på Ørsholt Gods ved Gurre udenfor Helsingør. Derfor er åbningstiderne udvidet, så butikken nu også holder åbent søndag.

"Der er sort med kunder for at sige det ligeud. Og det fortsætter. Det er svært at få armene helt ned; det kan du faktisk ikke, for det er også omsætningen, der er fem gange oppe," siger Peter Beier, grundlægger af Peter Beier Chokolade.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier