FødevareWatch

Peter Beier kaster sig ud i ambitiøst isprojekt efter flere års forberedelse

Chokolademageren Peter Beier satser nu stort på is og regner med at indtage en solid plads på markedet. Konkurrent betegner ham som "modig".

Peter Beier etablerede selskab i eget navn i 1996, og i år lancerer han sin egen is. For ham er det nye forretningsben en måde at minimere riskoen for sæsonudsving, hvor den varme sommer i 2018 førte til mere end en halvering af bundlinjen. Foto: PR/Peter Beier Chokolade

Chokolademageren Peter Beier er gået i luften med sit helt eget iskoncept, der skal placere ham i toppen af den danske isscene. Lanceringen er kulminationen på flere års forberedelse, hvor Peter Beier har stået med hovedet begravet i forskellige opskrifter, ingredienser og teknikker.

"Jeg har gennem trekvart år arbejdet på isfabrikken i otte timer om dagen, mens jeg har lavet noget andet arbejde i de øvrige otte timer, så min kone var glad, da hun fik mig tilbage," siger Peter Beier, der står bag selskabet Peter Beier Chokolade.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier