Hørkram-direktør regner med nedgang på 25 procent i 2020

Preben Berg Kristensen forudser, at foodservicesektoren først i 2021 vil være tilbage på fuldt blus.
Foto: PR/Hørkram
Foto: PR/Hørkram

Der hersker ingen tvivl om, at coronakrisen får følger konsekvenser for de tal, der skal aflægges når 2020 er gået på hæld.

Til Dansk Handelsblad siger Hørkram-direktør Preben Berg Kristensen, at markedet som helhed i år vil lande på indeks 75, og at branchen skal ind i 2021, før situationen er normaliseret.

"I de kommende måneder kommer vi til at mangle hele eventmarkedet. Vi er leverandør til bl.a. Roskilde Festival, og den er udskudt til næste år ligesom de øvrige festivaler og andre store begivenheder. Til efteråret bliver der forhåbentlig åbnet for rigtig mange fester, så der kommer liv i hele festmarkedet. Jeg tror desværre, at vi kommer til at mangle turisterne i Danmark, og det vil vi kunne mærke. Vi skal formentlig helt hen til omkring årsskiftet, før vi er der, hvor vi plejer at være," siger han.

Danske mejerier har langsomt kurs mod normalen

Good Food Group jagter tocifrede vækstrater

Oksekødschef: "Vi er kommet fri af den helt fastlåste situation"

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

For abonnenter