FødevareWatch

Jakobsens ser sammenhæng mellem coronavirus og øget efterspørgsel på honning

STAFET: Hvordan håndterer virksomhederne i fødevarebranchen den nye hverdag under coronakrisen? Og kan de måske inspirere andre med konkrete værktøjer? Det giver en rundspørge på FødevareWatch svar på.

Foto: Jan Grarup/Ritzau Scanpix.

Gennem de seneste par dage har vi på FødevareWatch udgivet en række artikler under temaet 'Corona og os'. Her har vi spurgt en række af de største virksomheder inden for branchen om fem udvalgte spørgsmål om coronavirussets betydning for organisationen.

Den sjette virksomhed i stafetten er Skandinaviens største honningproducent, Jakobsens, hvor adm. direktør Helle Reinevald vil besvare et spørgsmål stillet tirsdag af adm. direktør i Løgismose Meyers, Jesper Uggerhøj, samt medstifter Claus Meyer. Helle Reinevald svarer samtidig på et par spørgsmål fra FødevareWatch og sender et spørgsmål videre til en anden af fødevarebranchens profiler.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier