Claus Meyer om coronakrisen: Interessen for mad blomstrer i de danske hjem

STAFET: Hvordan håndterer virksomhederne i fødevarebranchen den nye hverdag under coronakrisen? Og kan de måske inspirere andre med konkrete værktøjer? Det giver en rundspørge på FødevareWatch svar på.
Claus Meyer er medstifter og medejer af Løgismose Meyers. | Foto: Løgismose Meyers
Claus Meyer er medstifter og medejer af Løgismose Meyers. | Foto: Løgismose Meyers

De næste par dage vil vi på FødevareWatch udgive en række artikler under temaet 'Corona og os'. Her spørger vi en række af de største virksomheder inden for branchen om fem udvalgte spørgsmål om coronavirussets betydning for organisationen.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Photo: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter