FødevareWatch

Restaurantkæde i millionfremgang – men "det hele er smadret på fire uger"

Salget af spareribs, salat og softice førte sidste år til den højeste omsætning nogensinde for Bones, der driver 25 restauranter. Direktøren venter dog, at coronakrisen kommer til at koste selskabet over 20 mio. kr. i år.

Restaurantkæden Bones blev etableret for 30 år siden i Herning, og direktør Jan Vinther Laursen har været medejer siden 2009. På de ti år har selskabet tjent knap 80 mio. kr. før skat. Foto: Kenneth Lysbjerg Koustrup/Ritzau Scanpix

Log ind for at læse artikler

Velkommen til FødevareWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv FødevareWatch i 14 dage.

Få et prøveabonnement her.

Ønsker du et prøveabonnement med flere adgange til dig og din arbejdsplads?

Læs mere om mulighederne og find kontaktoplysninger på vores salgsafdeling her.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier