FødevareWatch

Medie: Lagkagehuset nægter huslejebetalinger

Coronakrisen sætter nu Lagkagehuset under så stort pres, at bagerikæden sætter sine huslejebetalinger i bero frem til sommer.

Foto: Claus Bonnerup/claus bonnerup

Rettet 11.30: Huslejebetalingerne er sat i breo frem til sommer, og ikke resten af året, som det fremgik af underrubrikken i første version.

Lagekagehuset melder sig nu blandt de kæder, der er så pressede af coronakrisen, at de tager sagen i egen hånd. Virksomheden har således skrevet til sine udlejere, at kæden – som sidste år havde 89 butikker landet over – holder op med at betale husleje resten af foråret.

Det skriver Fredericia Dagblad, som er i besiddelse af brevet.

"Vi mener derfor, at I som udlejer bør frafalde huslejeopkrævning for april, maj og juni. Derfor har vi sat huslejebetalinger i bero for disse måneder," lyder det bl.a. i brevet, som er underskrevet bagerkædens juridiske chef, Carl Moltke.

Ifølge avisen beklager Lagekagehuset i skrivelsen over for udlejeren, men udyber samtidig, at tiden ikke har været til at gå i dialog – omend de er åbne for henvendelser. Avisen skriver samtidig at kæden skulle argumentere for at være på juridisk sikker grund på grund af coronakrisens indvirkning på dansk erhvervsliv.

FødevareWatch forsøger at indhente en kommentar fra Lagkagehuset.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier