FødevareWatch

Flere danskere bestiller takeaway – og lukkede restauranter vil være med

Takeway-portalerne Wolt og Hungry.dk får flere henvendelser fra restauranter, der ønsker at sælge takeaway som konsekvens af nedlukningen i Danmark. Samtidig får et stigende antal danskere leveret mad til hoveddøren.

Foto: PR/Wolt

Mens restaurationsbranchen bliver revet fra hinanden som konsekvens af nedlukningen i Danmark, kigger flere aktører i retning af takeaway-portalerne.

"Vi har fået en del henvendelser fra restauranter, der jo desværre har det hårdt, fordi de ikke har de samme walk-in besøg, som de plejer. Med takeaway kan de holde køkkenet kørende og få noget omsætning," siger Søren Meier Svendsen, direktør for Wolt i Danmark.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Milliardkoncern løfter indtjeningen på kager og slik

Kage- og konfekturekoncernen Givesco er lykkedes med at forbedre indtjeningen i løbet 2021, men ikke helt nok ifølge ledelsen. Koncernen har med sit store detailfokus også løftet omsætningen til lige knapt 3 mia. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier