FødevareWatch

Scandi Standard vil gå forrest i voksende kyllingekategori

Et større fokus på bæredygtighed og premiumkyllinger skal bære Scandi Standard frem i et voksende marked, siger direktør Leif Bergvall Hansen.

Foto: PR/Scandi Standard

Den voksende kyllingekoncern Scandi Standard, der i Danmark ejer Danpo, vil ride med på bæredygtighedsbølgen i et marked, der i forvejen er i fremgang. Selv venter koncernen en årlig organisk vækst på minimum 7 pct. de næste år – på linje med den historiske vækst.

"Det unikke ved vores branche er, at kyllingekategorien er i kraftig vækst, og vi forventer, at væksten fortsætter, så langt øjet rækker. Det er klart, at det skaber nogle ganske gode forudsætninger for os," siger Leif Bergvall Hansen, adm. direktør i Scandi Standard til FødevareWatch i starten af marts - forud for corona-situationens eksalering.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Kædedirektør kan ikke afvise flere butikslukninger

Fire Daglibrugsen-butikker må dreje nøglen om som følge underskud. Det sidste dødsstød blev de stigende energiudgifter, og kædedirektør kan ikke afvise, at de med tiden også kan få konsekvenser for andre butikker.

EU-indgreb vil potentielt kun udløse få milliarder til energistøtte

Fredag har EU’s medlemslande blåstemplet at kunne sende beskatningen fra bæredygtig energi tilbage til bl.a. energipressede fødevarevirksomheder. Nye beregninger peger dog på, at potentialet er yderst begrænset. Denne form for ”symbolpolitik” noget af det allerværste, der kan ske for virksomhederne, advarer Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier