FødevareWatch

Arla planlægger rekordstore investeringer i 2020

Ved siden af spareprogrammet Calcium ruller Arla-strategien Good Growth ud i 2020, hvor der løbende investeres store beløb i produktioner og effektiviseringer. I år er der rekordstore investeringer på programmet.

Foto: PR/Arla

Mens Calcium-programmet i 2019 fandt besparelser for 821 mio. kr., har Arla i den anden ende stadig foden på speederen, når det kommer til investeringer i fremtiden.

Af regnskabsmeddelelsen for 2019-regnskabet fremgår det, at Arla i år regner med at investere i alt 619 mio. euro, svarende til 4,62 mia. kr. Det er et rekordstort investeringsbeløb i den andelsejede mejerikoncern, som sidste år afsatte omkring 3,5 mia. kr. til særligt investeringer i danske fabrikker.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Kædedirektør kan ikke afvise flere butikslukninger

Fire Daglibrugsen-butikker må dreje nøglen om som følge underskud. Det sidste dødsstød blev de stigende energiudgifter, og kædedirektør kan ikke afvise, at de med tiden også kan få konsekvenser for andre butikker.

EU-indgreb vil potentielt kun udløse få milliarder til energistøtte

Fredag har EU’s medlemslande blåstemplet at kunne sende beskatningen fra bæredygtig energi tilbage til bl.a. energipressede fødevarevirksomheder. Nye beregninger peger dog på, at potentialet er yderst begrænset. Denne form for ”symbolpolitik” noget af det allerværste, der kan ske for virksomhederne, advarer Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier