FødevareWatch

Ismand med italienske rødder har succes med private label-salg til restaurantkæder

20.000 liter italiensk is har Rasmus De Martino Kristensen i det seneste år solgt gennem virksomheden Palermo Gelato. Siden 2016 har de italienske opskrifter og ingredienser været hovedfokus.

"Jeg regner med, at årets bruttofortjeneste stiger med 30 pct.," siger Rasmus De Martino Kristensen, der står bag Palermo Gelato. Foto: PR / Palermo Gelato

Log ind for at læse artikler

Velkommen til FødevareWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv FødevareWatch i 14 dage.

Få et prøveabonnement her.

Ønsker du et prøveabonnement med flere adgange til dig og din arbejdsplads?

Læs mere om mulighederne og find kontaktoplysninger på vores salgsafdeling her.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier