FødevareWatch

LêLê-stifter vil give ny ejer ro til at drive virksomheden

Stifter af restauranten, der tidligere på året gik konkurs og kort efter genopstod, trækker sig fra ejerkredsen og bestyrelsen, men vil fortsat være en del af selskabet.

Foto: Jens Hartmann Schmidt/Ritzau Scanpix

Anh Lê, stifter af LêLê, bekræfter, at hun og familien har forladt ejerkredsen bag selskabet, og at hun har forladt bestyrelsen. Det skriver Ekstra Bladet med henvisning til et Facebook-opslag fra Anh Lê.

Selskabet bag LêLê gik konkurs i efteråret og genopstod kort efter i et nyt selskab. I første omgang var ejerskabet af det nye selskab fordelt på en række hænder, men i denne uge har Per Ulrik Andersen, der bl.a. er medejer af tøjfirmaet Samsøe & Samsøe, sat sig på det fulde ejerskab efter hidtil at have ejet halvdelen af selskabet.

"Det vigtigste for mig og mine brødre nu er, at virksomheden får roen til at drifte og sørge for alle vores medarbejdere. Derfor har jeg og familien trukket os fra bestyrelsen og ejerskabet i det nye selskab, så investoren får 100 pct. af ejerskabet og dermed roen til at køre virksomheden videre. Vi i familien er trygge ved investorens store driftstyrke, og at han vil føre vores livsværk sikkert frem," skriver Anh Lê i Facebook-opslaget.

Hun skriver videre, at hun fremover vil være en del af den kulinariske del af selskabet og "bistå investoren med min viden og hjælpe ham med at forstå glæden ved det dejlige vietnamesiske køkken".

Mere fra FødevareWatch

Daloon-direktør stopper

Peder Andersen skal ikke længere stå i spidsen for den kapitalfondsejede forårsrulleproducent fra Nyborg. Efter fem og et halvt år på posten har han selv været med til at finde sin afløser.

Grød drager på vækstjagt med nyt forretningsben

Ti år efter åbningen af den første Grød-restaurant i Sydhavnen i København vil stifter Lasse Skjønning Andersen nu fylde mere i detailhandlen: "Vi tror, at vi har brandet og produkterne, der kan sikre os, at vi bliver en stor spiller".

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier