FødevareWatch

True Gum fordobler produktionen – skal levere til over 2000 butikker i Tyskland

Det danske iværksætterfirma og tyggegummifirma True Gum har landet sin hidtil største internationale aftale og skal i fremtiden levere til mere end 2000 butikker syd for grænsen.

Foto: PR / True Gum

Glostrup-baserede True Gum får gang i kæberne hos stadig flere forbrugere, og senest har tyggegummifirmaet vakt opsigt i Tyskland, hvor man har landet sin hidtil største internationale aftale.

Ifølge en meddelelse fra iværksættervirksomheden bag det plastikfrie tyggegummi har man indgået en aftale om salg i flere end 2000 Drogerie Markt-butikker. Drogerie Markt er en Tysklands store detailhandelskæder, som fokuserer på salg af bæredygtige husholdningsprodukter, kosttilskud og kosmetik.

"Det er mindre end to år siden, vi gik i gang og kom på markedet herhjemme, så det her er kæmpestort for os. Det er en europæisk blåstempling af vores koncept og vores produkt, og det viser også, at selv mindre danske fødevarevirksomheder har en eksistensberettigelse på de store europæiske markeder, hvis produktet og ambitionerne er der," udtaler Peter Juul Regnersgaard, medstifter og marketingdirektør i True Gum.

True Gum, der sendte sine første produkter i handlen i foråret 2018, har i dag aftaler, som sikrer salg i mere end 1500 dagligvare- og specialbutikker herhjemme. Derudover kan man også finde produkterne i butikker i bl.a. Norge, Sverige, Finland og Holland.

Det er kun to måneder siden, at True Gum flyttede fra nogle mindre lokaler i København til fabrikslokaler i Glostrup for at imødekomme den stigende efterspørgsel. Den nye aftale med Drogerie Markt betyder, at folkene bag skal fordoble produktionen af tyggegummi.

Tyggegummi-iværksætter vokser i større lokaler

Dansk tyggegummi-startup sælger nu i 1000 danske butikker

"Husk at der ikke er noget magisk over iværksættere"

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier