FødevareWatch

Dansk tyggegummi-startup sælger nu i 1000 danske butikker

Tyggegummi-iværksættere fra True Gum har fået prikket et stort hul på bylden til det danske detailmarked, og fra denne måned findes produkterne i mere end 1000 danske butikker.

Foto: PR/True Gum

I mere end 1000 butikker i Salling Group-, Dagrofa- og Matas-regi, kan forbrugerne fra denne måned finde tyggegummi fra producenten True Gum, der så sent som sidste år lancerede sine første produkter.

True Gum lancerede i midten af 2018 deres første plastik-frie tyggegummi med en ambition om at tilbyde danskerne et grønnere og mere bæredygtigt alternativ til de eksisterende store brands, siden har der ifølge medstifter Peter Juul Regnersgaard været fart på, og der kan snart komme mere til, skriver virksomheden i en meddelelse.

"Vi er virkelig overraskede over at vi på små 12 måneder allerede runder så mange butikker i Danmark. Men vi får enormt god respons fra både kunder og samarbejdspartnere som efterspørger bæredygtige hverdagsprodukter, så det giver os da helt klart blod på tanden," udtaler Peter Juul Regnersgaard.

Det europæiske marked for naturligt tyggegummi er stadigt i sin spæde fase, hedder det videre. Udover de danske hylder har True Gum også fået sine varer på hylderne hos 300 butikker i Sverige, Norge, Finland, Tyskland og Holland.

Judostævne skal sparke døren ind på det japanske fødevaremarked

25 danske brands kan få adgang til 1600 kinesiske butikker

Is-iværksætter sendte Ilse Jacobsen på porten: Hendes reaktion bekræftede, at det var den rigtige beslutning

Mere fra FødevareWatch

Meyers har fået data på menuen for at holde på kunderne

Fødevarekoncernen har over de sidste to år arbejdet på digitale løsninger, der giver mere viden om, hvor mange der bestiller maden og om de kan lide den. "Det er en helt ny virkelighed for os og åbner for aftaler lang tid i forvejen med grossisterne," siger Meyers kommercielle direktør.

Dansk Dr Oetker-chef stiger i graderne

Efter fire år med ansvar for Storbritannien og Irland rykker Georg Heerdegen Parsbo fra nytår op i hierarkiet og ind i toppen af det tyske hovedkontor i Dr. Oetker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier