FødevareWatch

Globale prisstigninger trækker svinekødspriser op i højeste niveau siden 2001

Det bliver en bedre og bedre forretning at sælge svinekød i det europæiske marked. Markedet for fersk kød trækkes stille og roligt op sammen med de globale prisstigninger, skriver Danish Crown.

Foto: Jacob Ehrbahn/Ritzzau Scanpix

Producenter af svinekød, som leverer til Danish Crown, kan glæde sig over en dansk notering på svinekød, som i næste uge runder det højeste niveau siden 2001.

De højere priser er ifølge en markedsberetning fra slagterikæmpen resultat af, at det globale marked igennem lang tid har efterspurgt mere svinekød, og at situationen omkring afrikansk svinepest i Kina fortsætter med at præge markederne.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier