FødevareWatch

Danish Crown-rival lancerer alternativt proteinbrand

I fremtiden skal der være plads til andet end kødprodukter i den hollandske slagterikoncern Vion.

Foto: PR / Vion

Som det er tilfældet i mange andre slagterikoncerner, så kigger man i hollandske Vion også på, hvordan man undgår at misse hele den vækst, som for øjeblikket ruller igennem markedet for plantebaserede alternativer til kød.

Hos Vion har det ført til lanceringen af brandet og divisionen Me-At, skriver Global Meat News.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier