FødevareWatch

Mille Food fyrer ledelsen efter "alvorlige fejl"

Tre personer har forladt ledelsen hos producenten af modermælkserstatning, efter en række leverancer med alvorlige fejl blev sendt til Kina. En af dem var selskabets adm. direktør, Steve Wang.

Udover Steve Wang er selskabets fakbrikschef og kvalitetschef blevet afskediget. | Foto: Thomas Lekfeldt / STF / Ritzau Scanpix

Mille Food, der producerer modermælkserstatning, har fyret tre personer i selskabets daglige ledelse - heriblandt adm. direktør Steve Wang.

Det bekræfter bestyrelsesmedlem i Mille Food, Ulrik Sletten, og Mille Foods nu tidligere adm. direktør, Steve Wang overfor Frederiksborg Amts Avis. Udover Steve Wang er selskabets fabrikschef og kvalitetsdirektør blevet afskediget.

"Mille Food har i den seneste tid i samarbejde med Fødevarestyrelsen konstateret, at en række forsendelser af virksomhedens hovedprodukt – modermælkserstatning – til det kinesiske marked har manglet nødvendig dokumentation. Det er i både bestyrelsens og myndighedernes optik en alvorlig fejl, da identifikation og oprindelse af fødevarer er af største vigtighed," siger Axel Castenschiold til Frederiksborg Amts Avis.

Det er på den baggrund, at bestyrelsen har besluttet at fyre den daglige ledelse i Mille Food. I Steve Wangs sted står nu Christian Dehlholm, der kommer fra stillingen som direktør for forskning og udvikling i Mille Food. Tidligere har han arbejdet som statskonsulent og diplomat for Udenrigsministeriet på den danske ambassade i Beijing og har en bred baggrund fra den danske fødevaresektor, herunder Arla. Det er nu hans opgave, i et tæt samarbejde med Fødevarestyrelsen, at bringe orden i de kritisable forhold, oplyser Axel Castenschiold til avisen.

Kinesisk delegation fejrede fynsk fabrik og nyt millionsamarbejde Milles kinesiske succes åbner døren til dansk lancering Them Andelsmejeri lander stor aftale 10 år efter mælkeskandalen i Kina: Mistillid får fortsat kineserne til at købe vestlige fødevarer 

Mere fra FødevareWatch

Milliardkoncern løfter indtjeningen på kager og slik

Kage- og konfekturekoncernen Givesco er lykkedes med at forbedre indtjeningen i løbet 2021, men ikke helt nok ifølge ledelsen. Koncernen har med sit store detailfokus også løftet omsætningen til lige knapt 3 mia. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier