Frostselskabet Ebrofrost, der i 25 år har fremstillet lynfrosne ris, pasta og kerner, producerede sidste år 28.000 ton frosne produkter, hvoraf 24.000 ton var ris.
Det skriver Food-supply. Selskabet bryster sig af kompetencer inden for råvarehåndtering og snævre tolerancer, og det har gjort Ebrofrost til en succes, mener selskabets adm. direktør Kim Kirkeby. Dertil fylder et stort fokus på udlandet.
"Danmark har været et uland inden for frosne færdigretter. Og kvaliteten har ikke tidligere været så spændende. Men tager du bare til Tyskland, er der et kæmpe udvalg. Og det kommer også stille og roligt herhjemme," siger Kim Kirkeby til mediet.
Ebrofrost, der siden 2004 har været en del af den spanske Ebro Foods-koncern, har blot én kunde i Danmark, mens selskabet eksporterer 99 pct. af sine produkter. Frostproducentens største marked er Tyskland. Derudover afsætter det sine produkter i bl.a. Belgien, Holland, Frankrig, Sverige, Spanien, Italien, New Zealand og USA, oplyser direktøren.
Manglende plantekød hos Kraft Heinz bekymrer investorer Handelsselskab satser på Skandinavien efter svært år med faldende priser på kylling Bundlinjen står i stampe hos Hørkram SKI anker kendelse i sag om milliardudbud