FødevareWatch

Sushikæder efterlyser uddannelse for danske sushikokke – restaurationsskole er lydhør

Restauranter og kæder har svært ved at finde danske uddannede sushikokke, og to af landets største sushikæder efterlyser en egentlig sushiuddannelse. På Hotel- og Restaurationskolen i Valby er man klar til dialog.

Foto: Gorm Olesen/Ritzau Scanpix

Der er brug for faglærte danske sushikokke, som kan stå i køkkenerne i de stadig flere danske sushirestauranter.

Det mener Karam Ayad, der direktør og ejer af Danmarks største sushikæde målt på antallet af butikker, Sushimania.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier