Sushikæder efterlyser uddannelse for danske sushikokke – restaurationsskole er lydhør

Restauranter og kæder har svært ved at finde danske uddannede sushikokke, og to af landets største sushikæder efterlyser en egentlig sushiuddannelse. På Hotel- og Restaurationskolen i Valby er man klar til dialog.
Foto: Gorm Olesen/Ritzau Scanpix
Foto: Gorm Olesen/Ritzau Scanpix
AF MATHIES HVID TOFT & JØRGEN RUDBECK

Der er brug for faglærte danske sushikokke, som kan stå i køkkenerne i de stadig flere danske sushirestauranter.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter