FødevareWatch

Danskere vil åbne svensk restaurantkæde i Danmark

Fastfoodkæden Zocalo er på vej til at gøre et massiv indtog i Danmark, efter to danskere har købt rettighederne. Kæden skal være landsdækkende, og der skal åbnes 25 restauranter.

Foto: Mads Nissen/STF

Søren Skydt-Nielsen og Jimmy Seide Petersen har købt rettighederne til at drive den svenske fastfoodkæde Zocalo i Danmark. Planen er at åbne 25 restauranter de kommende år.

Det skriver Børsen.

Zocalo, der laver retter fra det mexicanske køkken, er allerede tilstede i Danmark i dag, hvor der findes en restaurant i Tivolis madhaller kaldet Tivoli Food Hall. Den har Søren Skydt-Nielsen og Jimmy Seide Petersen købt samt rettighederne til Zocalo-brandet for en ukendt pris. Og ambitionerne er tårnhøje.

"Det er svært at sætte et tal på, hvor hurtigt det skal gå, for vi er selvfølgelig afhængige af, at vi kan finde de rigtige lokationer og de rigtige mennesker til at drive restauranterne. Men jeg tør godt sige, at vi allerede til næste år åbner minimum de første to restauranter, og at vi skal op på 25 restauranter i alt," siger Søren Skydt-Nielsen til avisen.

Dermed vil der komme til at være dobbelt så mange Zocalo-restauranter i Danmark end i Sverige. Men ifølge Søren Skydt-Nielsen er der et "stort hul" i markedet for fastfood i Danmark. Han peger på, at er er plads til flere Zócalo-restauranter i København, og at byer som Aarhus, Kolding, Horsens, Vejle og Odense er oplagte placeringer til nye restauranter.

Svensk restaurantkoncern åbner i Berlin efter dansk gennembrud

Internationale restaurantkoncepter indtager Danmark 

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier