FødevareWatch

Andeselskab begæret konkurs

Martin Daasbjerg, der for kort tid siden solgte sit andeslagteri på havnen i Struer, har begæret sin tilbageværende forretning Dansk Andeudvikling Aps konkurs.

Foto: Astrid Dalum/Ritzau Scanpix

Manden, der har stået bag opførelsen af Danmarks for øjeblikket eneste andeslagteri, Martin Daasbjerg, har 14 dage efter salget af bygninger og fabrik på havnen i Struer, begæret sin virksomhed Dansk Andeudvikling Aps konkurs.

Det skrev Dagbladet Ringkøbing-Struer mandag.

Nu skal skifteretten i Holstebro gøre boet op i selskabet DAU ApS, som Daasbjerg tidligere har drevet under navnet Dansk Andeudvikling ApS. Martin Daasbjerg betegner konkursen som udramatisk, og ifølge hans økonomiske rådgiver René Jørgensen er det først og fremmest Martin Daasbjerg selv, der som største kreditor bliver ramt af begæringen.

"Aktiverne i selskabet blev solgt til en pris, som blev accepteret af alle parter i handlen. Køberne af slagteriet var tilfredse. Martin Daasbjerg var tilfreds, og banken var tilfreds," siger han til avisen med henvisning til salget til Viborg-virksomheden Dan Duck i starten af måneden.

Ny ejer af andeslagteri har ambitioner om at løfte produktionen markant

Danmarks eneste andeslagteri solgt efter flere turbulente år

Konkurs- og fugleinfluenza-ramt 'andemand' ser lyst på fremtiden

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier